Το φως της δημοσιότητας είδαν ορισμένες φωτογραφίες του 19χρονου Άλκη Καμπανού, έναν μήνα πριν από τη δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, καθώς χθες, έγινε γνωστό ότι εκτός από τον 23χρονο συνελήφθησαν άλλα οκτώ άτομα ενώ δύο ακόμη αναζητούνται.
Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες με τον 19χρονο Άλκη από το κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha, οι οποίες τραβήχτηκαν στη Βέροια, στο ρεβεγιόν της οικογένειας του 19χρονου Άλκη για την έλευση του νέου έτους.
Ο αδικοχαμένος φοιτητής ποζάρει με τα κοντινά του πρόσωπα και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έναν μήνα αργότερα ο Άλκης θα έπεφτε νεκρός.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες – Πρώην ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο ένας από τους εννιά
- Τα επόμενα 2 χρόνια η πρώτη αποστολή Έλληνα αστροναύτη στο Διάστημα – Συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Σοβαρό πρόβλημα χωρητικότητας στο λιμάνι της Ραφήνας – Στάση εργασίας ναυτικών την Παρασκευή
- Γιορτή για τους Beatles: Θαυμαστές σε όλο τον κόσμο τιμούν την κληρονομιά τους
- Εθνική αργία στον Ισημερινό: Θρίαμβος και πρόκριση στους «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο γιος του Νεϊμάρ «έφαγε πόρτα» από τους σεκιούριτι στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)
![]()

