Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου απαντά στην ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας
Με διαδοχικές αναρτήσεις ο δημοσιογράφος απαντά στη ρωσική πρεσβεία σχολιάζοντας πως «αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία».
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της» επισημαίνει ακόμη ο κ. Ιγνατίου, ενώ προσθέτει ότι «ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας».
Νωρίτερα η ρωσική πρεσβεία σύστησε στον κόσμο να δουν το συγκεκριμένο απόσπασμα, γράφοντας: «Δείτε το αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία».
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν το Ντνίπρο
- Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν εγκωμίασε τις δυνατότητες των νέων πυρηνοκίνητων υπερόπλων
- Αεροπλάνο της UPS συντρίβεται κατά την απογείωση: Ανησυχία για θύματα στο έδαφος [βίντεο]
- YouTube: Η νέα σχεδίαση φέρνει επιρροές από την Apple
- Υψηλοί φόροι και πτώση επενδύσεων επιβραδύνουν την ανάπτυξη της βρετανικής οικονομίας
- Σόλομον: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την αγορά εργασίας
![]()
