Βασικός στόχος του οργανισμού είναι να διευκολύνει τους πολίτες στον προγραμματισμό των επισκέψεων
Μια νέα πλατφόρμα για ραντεβού στον ΟΑΕΔ ετοιμάζει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες στον προγραμματισμό της επίσκεψή τους.
Η πλατφόρμα θα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση myoaedrendezvous.gov.gr (η σελίδα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα).
Στην παρούσα φάση τα ραντεβού στον ΟΑΕΔ για όσες υπηρεσίες δεν πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά γίνονται μέσω της σελίδας http://auth.oaed.gr/rendezvous.aspx, στην οποία οι πολίτες υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και εν συνεχεία λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική κλήση, όπου και ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Η νέα πλατφόρμα θα αυτοματοποιεί τη διαδικασία, διευκολύνοντας το κοινό. Πρόκειται για πλατφόρμα η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, θα παρέχει σε φυσικά πρόσωπα και τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων τη δυνατότητα προγραμματισμού εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία από τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) και τα καταστήματα εξυπηρέτησης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Δείτε επίσης: «Νέο Εξοικονομώ»: Αυξάνεται η επιδότηση – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Κριτήρια και δικαιούχοι
- Επιχείρηση Άλμπα: η διαφυγή του Φλάβιο Μπολσονάρου με βαν, ιδιωτικό τζετ και διεθνή υποστήριξη
- Τροχαίο στην Πρέβεζα: ΙΧ καρφώθηκε σε βυτιοφόρο, νεκρός 22χρονος
- 422 συλλήψεις στις μεγάλες διαδηλώσεις στη Γαλλία, με επεισόδια και ένταση σε πολλές πόλεις
- Άστον Βίλα – Φούλαμ 1-1: «Σκόνταψε» με πέναλτι χαμένο και αυτογκόλ
- Χάμιλτον στην pole position στο Μεξικό με Ferrari, πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
