Δώδεκα άτομα ηλικίας 17, 21, 23, 26, 27, 32, 42, 46 και 49 ετών συνελήφθησαν από τις Αρχές κατά τη διάρκεια εντατικών ελέγχων στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του αγώνα ποδοσφαίρου της 5ης Αυγούστου 2026 ανάμεσα στον ΠΑΟ και την ΤΣΣΕΚΑ 1948.
Οι συλλήψεις έγιναν μέσα στη διαδικασία των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν για την αναμέτρηση, με την παρουσία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής και του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ.
Από τις δύο υπηρεσίες σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων, όπλων και αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.
Σε σωματικούς ελέγχους που έγιναν εξωτερικά των θυρών, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, βρέθηκαν στην κατοχή εννέα εκ των κατηγορουμένων μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, συγκεκριμένα κάνναβη.
Επιπλέον, στην κατοχή τριών κατηγορουμένων εντοπίστηκαν δύο λέιζερ και ένα καπνογόνο.
Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
![]()
