Η παρουσία του υφυπουρφού Εθνικής Άμυνας έφερε ενόχληση στην γειτονική χώρα – Οργή για τη φωτογραφία του στο νησί
Ο Νίκος Χαρδαλιας, επισκέφθηκε τις Οινούσσες, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 21» ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε με αξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο νησί.
«Η Ελλάδα έκανε άσκηση στο υπό κατοχή νησί μας» αναφέρει στο twitter η εφημερίδα Sozcu σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «πόζαρε με τη Σμύρνη να φαίνεται στο βάθος».
Η Γενί Σαφάκ, δήλωσε σε ανάρτηση της: «η Ελλάδα ξανά πίσω από προκλήσεις: Πραγματοποίησε άσκηση κάτω από τη μύτη της Τουρκίας και πήρε πόζες με φόντο τη Σμύρνη».
O πρώην Γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Συνταγματάρχης Ουμίτ Γιαλίμ υποστήριξε πως : «η Ελλάδα εξακολουθεί να αγνοεί το διεθνές δίκαιο στο Αιγαίο Πέλαγος και το καθεστώς αποστρατικοποίησης. Δεν έχει την κυριαρχία αυτών των νησιών, αλλά μόνο το δικαίωμα χρήσης τους».
Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά με την επίμαχη φωτογραφία:
Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπηκε η δίκη – Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της κατηγορούμενης
- Θάνατοι λουομένων στην Κινέτα και τα Κοίνα Θάσου
- Συγκρούσεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά των μεταναστών σε Μάντσεστερ και Λονδίνο
- Η εξέλιξη της οδού Πόντου: Μια σημαντική πράξη ευθύνης για την Καλαμαριά και τη Θεσσαλονίκη
- Μαρτίνς: Ανυπομονούμε για την έναρξη της νέας σεζόν
- Ο Τζέφρι Χίντον προειδοποιεί για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης και τους ολιγάρχες της τεχνολογίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr