Τι κατήγγειλε η ίδια για το περιστατικό
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μια 35χρονη γυναίκα από την Πάτρα, όταν παρήγγειλε καφέ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η γυναίκα πήγε στη δουλειά της και παρήγγειλε καφέ. Όταν έφτασε ο διανομέας, τον είδε να βγάζει το μόριό του και να αυνανίζεται.
Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα είπε:
«Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ σε είσοδο πολυκατοικίας, τον παρέλαβε μία νεαρή και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν». Το περιστατικό έγινε χθες στις 09:30 στην οδό Καραϊσκάκη, λίγο πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο.
Έβγαλε το μόριό του και τον είδε από την τζαμαρία
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο διανομέας έβγαλε το μόριό του όταν μπήκε μέσα στην πολυκατοικία, αλλά εκείνη τον έβλεπε από τη τζαμαρία. Στη συνέχεια, η γυναίκα μπήκε στον χώρο εργασίας της, αλλά ο νεαρός συνέχισε κανονικά.
Μέχρι τώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει γίνει καταγγελία από μέρους της κοπέλας, αλλά θα γίνει σύντομα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι προσποιούμενοι τους αστυνομικούς
- Ένα νέο κέντρο εξειδίκευσης για σύνδρομα ενδοθηλιακής βλάβης στο Γεώργιος Παπανικολάου
- Ενδεχόμενη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στην έκτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής
- Λαγουβάρδος: Σημαντική επιδείνωση των πυρομετεωρολογικών συνθηκών στη δυτική Ελλάδα
- Η Τζιρόνα καλωσορίζει τον Βίτσελ με μονοετές συμβόλαιο
- Ισραηλινός σπρίντερ προκάλεσε αντιδράσεις με χειρονομία αποκεφαλισμού πριν την εκκίνηση της κούρσας