Πάτρα: Και δεύτερη γυναίκα πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση στον ίδιο γιατρό – Της τρύπησε το έντερο

Φαίνεται ότι ο πλαστικός χειρουργός της είχε τρυπήσει το έντερο κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Μια γυναίκα από την Κάρπαθο, έχασε τη ζωή της, μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης με τον ίδιο γιατρό που είχε και η νεκρή κομμώτρια από την Πάτρα.

propoli

Σύμφωνα με τον Alpha και το TLive, η γυναίκα από την Κάρπαθο, είχε απευθυνθεί στον συγκεκριμένο γιατρό για τη επέμβαση τον Μάρτιο του 2020. Εν μέσω κορονοϊού έκανε το ταξίδι στην Αθήνα για να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση κορμού.

Μπήκε στο χειρουργείο, πολύ γρήγορα έγιναν όλα χωρίς οι δικοί της να γνωρίζουν κάτι. Άρχισαν να την αναζητούν και να τηλεφωνούν σε νοσοκομεία. Όταν έφτασαν σε μια μεγάλη ιδιωτική κλινική έμαθαν ότι βρίσκεται μετά από τη συγκεκριμένη επέμβαση εκεί. Η γυναίκα παραπονούνταν ότι πονάει, όμως ο γιατρός της έδωσε εξιτήριο και την άδεια να ταξιδέψει στην Κάρπαθο.

Η γυναίκα ήταν γεμάτη μελανιές. Φαίνεται ότι ο πλαστικός χειρουργός της είχε τρυπήσει το έντερο κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Οριστική απόφαση στη συγκεκριμένη απόφαση δεν υπάρχει ακόμα. Στην αγωγή που κατέθεσε η οικογένειά της κατά του γιατρού, η άτυχη γυναίκα πέθανε στις 21 Μαρτίου του 2020 στο νοσοκομείο της Ρόδου από πολυοργανική ανεπάρκεια, σηπτική καταπληξία και διάτρηση εντέρου.

«Η μητέρα μου τον Μάρτη του 2020, πήγε να κάνει λιποαναρρόφηση, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος, θα έπρεπε να είχε αποτρέψει τη μητέρα μου 69 ετών να κάνει μια τέτοια επέμβαση, είχαμε κορονοϊό και ήταν και φυσιολογική στα κιλά της. Της έδωσαν εξιτήριο με 28 αιματοκρίτη και αδιαφόρησαν τελείως για την κατάστασή της».

Δεν αμφισβητείται ούτε από τον γιατρό που έκανε την επέμβαση. Σαφέστατα και υπάρχει γνωμάτευση και η αιτία θανάτου είναι η διάτρηση του εντέρου. Και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας έχουν επιβεβαιώσει ότι η αιτία θανάτου ήταν ακριβώς αυτό, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ φουσκωμένη. Η κοιλιά της ήταν πρησμένη. Ήρθε ΕΚΑΒ πήγε τη μητέρα μου στη Ρόδο και αργότερα όταν ο πλαστικός με πήρε για να δει αν η μητέρα μου ήταν καλά, μου είπε ότι “μάλλον της έχω τρυπήσει το έντερο εγώ ο ίδιος”. Μου έδωσε τα στοιχεία της ασφαλιστικής του και μας είπε ότι θα μας δώσει λεφτά η ασφαλιστική εταιρεία αλλά και ο ίδιος για να “κλείσουν το θέμα”. Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα μας δώσει 20.000».

Loading