Πάτρα: Στη Γερμανία οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας

Πάτρα: Στη Γερμανία οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας

Έρευνες για την 16χρονη Λόρα στην Πάτρα, επικεντρωμένες στη Γερμανία μετά την εξαφάνισή της. Το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας από την Πάτρα συνεχίζεται για δέκατη ημέρα, με την ανήλικη να παραμένει άφαντη. Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται πλέον στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Γερμανία. Η μεγάλη ομοιότητα μητέρας και κόρης θα μπορούσε να διευκολύνει την 16χρονη προκειμένου να περάσει ενδεχόμενο έλεγχο.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, η Λόρα φαίνεται να βίωνε δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό της περιβάλλον, γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να δραπετεύσει. Ήδη από την ηλικία των 14 ετών, σχεδίαζε την απόδρασή της, πωλώντας προσωπικά αντικείμενα προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα.

Σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κάποιο ίχνος της στην Ελλάδα, ενώ μαρτυρίες γνωστών της επιβεβαιώνουν ότι η ιστορία της αρχίζει δύο χρόνια πριν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. Ένα επιπλέον στοιχείο είναι ότι η Λόρα μπορεί να έχει φύγει με πλαστά έγγραφα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της μητέρας της, η οποία σύμφωνα με την κατάθεσή της, είχε παρατηρήσει την κόρη της να φωτογραφίζει το διαβατήριό της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο πατέρας της Λόρας είχε χάσει την επιμέλεια της στην Γερμανία για μερικές ημέρες, γεγονός που τον προβληματίζει και για το ενδεχόμενο παρόμοιας κατάστασης στην Ελλάδα. Η φίλη της ανήλικης αναφέρει ότι η Λόρα ήξερε μόνο λίγα αγγλικά και ελληνικά, και ήρθε στην Πάτρα επειδή ήθελε να αποφύγει το κέντρο της Αθήνας.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι η Λόρα επιθυμούσε να φύγει από την Ελλάδα μαζί με τη μητέρα της, η οποία είχε εκφράσει ανησυχία για την κατάσταση της κόρης της κατά τη διάρκεια σχολικής συνάντησης.

in.gr

Loading

Play