Περιπέτεια υγείας είχε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Μέχρι και το θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα»

Φωτογραφία από το νοσοκομείο δημοσίευσε ο ευρωβουλευτής.

Περιπέτεια με την υγεία του είχε τις προηγούμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

propoli

Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και τόνισε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δώδεκα ημέρες έπειτα από πολλές επιπλοκές που του προκάλεσαν πέτρες στη χοληδόχο κύστη. Όπως υπογράμμισε: «Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα».

Πλέον, υγιής έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αυτή η φωτογραφία σίγουρα δεν δείχνει την κατάσταση που είχα όλες αυτές τις 12 μερες που χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι περισσότερες στιγμές εκτός ίσως από αυτήν την στιγμη που αισθάνομαι πλέον περισσότερη ασφαλεια, είχαν πολύ πονο, ατελείωτη αγωνία και φόβο. Μέχρι και το θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα.

Δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό που ανεβάζω μια τέτοια φωτογραφία με τους καθετήρες στο λαιμό μου. Από την άλλη, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν έμεινε καμία φλέβα μου και αναγκάστηκαν οι γιατροί να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα βάζοντας μια κεντρική φλέβα για να παίρνω την απαραίτητη αγωγή. Δεν ήταν εύκολο αλλά τώρα που είμαι καλά, καταλαβαίνω ότι μέσα στη ζωή είναι και αυτά.

Τελικά, με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων και τις προσπάθειες των ιατρών, κατάφερα να επιστρεψω υγιής και να επανέλθω στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Σχίζα, τον γιατρό και συναδερφο μου που βάζει ψυχη και καρδιά για κάθε ασθενή του όπως και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την επιστημονικότητα τους και την ανθρωπιά τους. Ευχαριστώ όλους εσάς για το τεράστιο ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!

Την φωτογραφία θα την κρατήσω και θα γυρνάω να την βλέπω για να θυμαμαι ότι όσες φορές κι αν πονέσω, όσο και αν φοβηθώ, κάποια στιγμή το χαμογελο θα επιστρέψει και πάλι.

Υ.Γ. Επειδή είναι λογικό να αναρωτιέστε τι με έκανε να νοσηλευτώ, το πρόβλημα τελικά ήταν πέτρες στη χοληδόχο κύστη που μου προκάλεσαν πολλές επιπλοκές!»

Δείτε επίσης: Αίτηση εξαίρεσης τριών αρεοπαγιτών από το κόμμα Κασιδιάρη

Loading