Δεν επιτρεπόταν λόγω κακοκαιρίας
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των λεωφορείων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Κατερίνη, ενώ η αστυνομία είχε ανακοινώσει απαγόρευση λόγω των καιρικών συνθηκών.
Σε αντίθεση με τα λεωφορεία, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο, από το 400ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) έως το 471ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λαμίας, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, πυροσβεστική υπηρεσία κ.ά.).
Δείτε επίσης: Αττική: Απελπισμένος οδηγός άφησε σημείωμα και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του (vid)
- Γαλλία: Σημαντική κινητοποίηση κατά της λιτότητας με απεργίες και διαδηλώσεις
- Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν αναμένεται τον Οκτώβριο
- Στ. Παπασταύρου: Υποστηρίζουμε τη ρήτρα αναθεώρησης για την κλιματική πολιτική
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε η μητέρα του Κλειώ για εκείνον μετά την επέμβαση
- Σημαντική νομοτεχνική βελτίωση στην απαγόρευση πρόσβασης κατηγορούμενου σε δικογραφία από τον Γιώργο Φλωρίδη