Δεν επιτρεπόταν λόγω κακοκαιρίας
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των λεωφορείων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Κατερίνη, ενώ η αστυνομία είχε ανακοινώσει απαγόρευση λόγω των καιρικών συνθηκών.
Σε αντίθεση με τα λεωφορεία, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο, από το 400ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) έως το 471ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λαμίας, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, πυροσβεστική υπηρεσία κ.ά.).
Δείτε επίσης: Αττική: Απελπισμένος οδηγός άφησε σημείωμα και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του (vid)
- Τζόνι Ντεπ κατακτά την εικαστική σκηνή της Κίνας με πρώτη έκθεση στη Σανγκάη
- Κινητή Βιβλιοθήκη «Ιωσήφ Φιλάγρης»: ο Δήμος Γόρτυνας φέρνει το βιβλίο στα χωριά
- Το Κότορ μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί με το «Shining Palaces»
- Έρχεται παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης και το επίδομα θέρμανσης – Επέκταση της επιδότησης στο diesel για όλο τον Οκτώβριο
- Η τελευταία «κρεβαταριά» της Πάρου: Η ιστορία υφασμένη στη Μάρπησσα
![]()
