Επαφή με την οικογένεια της Μυρτούς από την Πάρο είχε ο υπουργός Υγείας της χώρας μας, Θάνος Πλεύρης, παίρνοντας θέση για την δυσκολία μεταφοράς της Μυρτώς στην Γερμανία.
Συγκεκριμένα η μητέρα της Μυρτώς ανέφερε ότι η κόρη της παρουσιάζει μια αρνητική εξέλιξη στην υγεία της και είναι αναγκαία η μεταφορά της στην Γερμανία πράγμα που δεν μπορεί να γίνει λόγω οικονομικών.
Θέση πήρε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στην κοινοβουλευτική επιτροπή ανέφερε ότι επεξεργάζεται τη σύμβαση και «ως υπουργός και ως άνθρωπος βρίσκομαι απόλυτα δίπλα στη Μυρτώ προκειμένου να λυθούν όλες οι διαδικασίες, που δεν αφορούν την ελληνική πλευρά, αλλά μπορεί η ελληνική πλευρά να συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση, προκειμένου (η Μυρτώ) να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία».
Επίσης τόνισε ότι «επιτέλους, το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ με μία εγκληματική ενέργεια, να μπορέσει να αισθανθεί ότι η πολιτεία είναι απόλυτα δίπλα της». Τόνισε, δε, ότι «θα προσπαθήσω κατά το δυνατό, και στις αρμοδιότητες που μου αναλογούν, να λύσω τα θέματα που θα μου θέσει η οικογένεια».
Δείτε επίσης: Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ είχε ο Νίκος Δένδιας
- Δ. Κουτσούμπας για τους πλειστηριασμούς: «Δεν θα τους παραδώσουμε ούτε τα κλειδιά ούτε τις ζωές μας»
- Θεσσαλονίκη: Από σήμερα είναι φτωχότερη – Αποχαιρέτησε τον Γαβριήλ Ράππο
- Δημοκρατικοί: Μεγάλη νίκη απέναντι στον τραμπισμό, λέει η ΕΛΑΣ
- Ονομαστική ψηφοφορία για 19 άρθρα κατέθεσε η ΝΔ στη Βουλή – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
- Μητρότητα είναι κεφάλαιο στη Eurobank: αυξήσεις μισθών 5% και 10% στις εργαζόμενες μητέρες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
