Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε σχολείο της Κηφισιάς – Τραυματίστηκε 9χρονος

Εννιάχρονος νοσηλεύεται στο Παίδων Πεντέλης

Συναγερμός σήμανε σε σχολείο της Κηφισιάς όπου σημειώθηκε ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές.

propoli

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πόρτα καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία παιδιά.

O 9χρονος διακομίσθηκε στο Παίδων Πεντέλης, ενώ η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του είναι αισιόδοξη. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στην ομάδα Κηφισιά – Διαφάνεια, “Η νέα κεντρική καγκελόπορτα που αντικαταστάθηκε το πρωί, έπεσε και πλάκωσε μαθητή που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μιλάμε για ένα παλαιότατο κτίριο, σε κακή κατάσταση, με άπειρες παρακλήσεις στο Δήμο για ανάγκες συντήρησης και ανακαίνισης. Και όταν επιτέλους κάτι λίγο αλλάζει, γίνεται με λάθος τρόπο. (Δεν είμαι γνώστης αλλά όλοι ξέρουμε πάνω κάτω πως λειτουργούν οι εργολάβοι και οι αναθέσεις έργων στο ελληνικό δημόσιο)

Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα παιδιά για να γίνονται τα βασικά ή πρέπει οι γονείς να κατασκηνώσουμε έξω από το δημαρχείο μέχρι να βρούμε το δίκιο μας;”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο 3ο δημοτικό σχολείο του Κηφισιά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η σιδερένια πόρτα έπεσε και πλάκωσε τον 9χρονο μαθητή, ο οποίος φέρεται να μην έχει τραυματισθεί πολύ σοβαρά, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία.

Αναμένεται να υπάρξουν συλλήψεις.

Loading