Πτήση θρίλερ: Κανένα στοιχείο σε βάρος του Τούρκου ύποπτου της CIA

Ο 35χρονος Τούρκος εντοπίστηκε και ερευνήθηκε από την αστυνομία μετά από την ενημέρωση της CIA.

Ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει εμπλοκή σε κάποια περίεργη υπόθεση, και δεν έχει βρεθεί κάτι σε βάρος του, είναι ο 35χρονος Tούρκος που τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Ελλάδα, και χθες προκάλεσε αναστάτωση σε δύο πτήσεις της Emirates.

propoli

Ο ίδιος, είναι ενεργός στα social media, ανεβάζει αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου και το μόνο που ήθελε ηταν να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δει την οικογένειά του.

Κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν άρεσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός του, και έτσι με ένα e- mail ενημέρωσε την αμερικανική πρεσβεία ότι είναι «τρομοκράτης»!

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνει ότι, σε βάρος του 35χρονο Τούρκου δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο. Μάλιστα επισημαίνεται πως «κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο».

Δείτε επίσης: Βρυξέλλες: Σε λίστα εξτρεμιστών Μουσουλμάνων βρισκόταν το όνομα του 32χρονου που σκότωσε αστυνομικό

Loading

Aliri