Ρέθυμνο: Δύο νεαροί Πακιστανοί καταδικάστηκαν σε ισόβια για τον βιασμό 18χρονης τουρίστριας το 2022

Δύο Πακιστανοί καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, για τον βιασμό μιας 18χρονης Βρετανίδας τουρίστριας το καλοκαίρι του 2022. Η νεαρή τουρίστρια βίωσε μια τρομακτική εμπειρία σε μια από τις παραλίες του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο νεαροί Πακιστανικής καταγωγής, 24 και 27 ετών, τον Ιούλιο του 2022 στην κεντρική παραλία ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, έπεσε στα χέρια των δύο ανδρών που είχαν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά της και αφού την ακινητοποίησαν, όπως περιέγραψε σήμερα στους δικαστές με δάκρυα στα μάτια, προχώρησαν στον ομαδικό βιασμό της.

propoli

Η 18χρονη, τότε, είχε σπεύσει άμεσα στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της, ενώ σε χρόνο ρεκόρ η αστυνομία είχε εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν προφυλακισμένοι στην Τρίπολη. Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά την σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, σήμερα στην διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν με την συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν κάθε ερωτικό άγγιγμα όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Τελικά, το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Οι Πακιστανοί θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ασκήθηκε έφεση από τους συνηγόρους τους.

Δείτε επίσης: Αποφυλακίστηκε ο γνωστός στιχουργός παρά τη συμμετοχή του σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών

Loading