Ρούλα Πισπιρίγκου: Αγωγή 30.000 για «κατασκευή στοιχείων»

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα 

propoli

Λόγος γίνεται για τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει για «κατασκευή στοιχείων» αναφορικά με το θάνατο της μικρής Ίριδας, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα, Αγγελική Τσιόλα στην παθολογοανατόμο Αντιγόνη Μητσέλου.

Στην αγωγή, μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, γίνεται λόγος και για προσβολή της προσωπικότητας της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα, που συνίσταται στην τέλεση των αδικοπρακτικών ενεργειών της ψευδορκίας μάρτυρα και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνονται στην αγωγή ύψους 30.000 ευρώ που κατέθεσε πρόσφατα η κυρία Τσιόλα.

Η νέα διαμάχη που ξέσπασε αφορά στην αιτία θανάτου του βρέφους της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη – θάνατος που αποτελεί κομβικό ζήτημα της πολύκροτης υπόθεσης με κεντρικό πρόσωπο την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τις 3 ανήλικες κόρες της. «Αν οι συνθήκες θανάτου της μικρής Ίριδας είχαν αποσαφηνιστεί νωρίτερα, η Τζωρτζίνα δεν θα είχε καταλήξει» έχουν αναφέρει άτομα που πήραν μέρος στις έρευνες από τις αρχές του 2022.

«Η παθολογοανατόμος, ενώ γνωμάτευσε εγγράφως περί του ευρήματος της αγενεσίας φλεβοκόμβου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ενώ δημόσια σε συνεντεύξεις της, υπεραμύνθηκε περί αυτού του ευρήματος, εντέλει σε ένορκες καταθέσεις στην αρμόδια ανακρίτρια, άλλαξε τα λεγόμενά της», δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Αγγελική Τσιόλα.

» Ανακάλεσε και υποστήριξε ψευδώς ότι δήθεν είχε ενημερώσει την εντολέα μου πως λειτουργούσε ο φλεβόκομβος και ότι εκείνη, έτσι συνειδητά επέλεξε να το αποκρύψει από τις αρμόδιες Αρχές. Πρόκειται περί αυταπόδεικτου ψεύδους, το οποίο όμως δεν βλάπτει μόνο την εντολέα μου, αλλά δημιουργεί προσκόμματα στην αναζήτηση της αλήθειας από το αρμόδιο δικαστήριο» δήλωσε ο συνήγορος προσθέτοντας πως η εντολέας του «Έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου, ως μια ιατροδικαστής που χάρη σε αυτήν έχουν εξιχνιαστεί πολύ σοβαρά εγκλήματα».

Να σημειωθεί, δε, πως σε δηλώσεις δεν έχει προχωρήσει καθόλου η Αντιγόνη Μητσέλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής – Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Δείτε επίσης: Φωτιά σε Ι.Χ. στο Πανόραμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading