Σοβαρές ρυθμίσεις στην κυκλοφορία έφερε η διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική οδό, μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγο.
Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 13:00 στο ύψος της Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όπου φορτηγό συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με ΙΧ όχημα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός του φορτηγού, που δεν φορούσε ζώνη, εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρέθηκε στις γραμμές του προαστιακού.
Ο οδηγός εντοπίστηκε από πυροσβέστες και, αφού μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την πυροσβεστική, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία του προαστιακού.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, στο ύψος της λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
![]()

