Σοκαριστικές εξελίξεις στην Καρδίτσα, καθώς δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, έπειτα από τη σύλληψή τους για υπόθεση ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, οι ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Χθες το πρωί, ένας 51χρονος βρέθηκε νεκρός στην Καρδίτσα, φέροντας τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του. Μετά από αξιολόγηση στοιχείων, οι αρχές ταυτοποίησαν τους δύο ανήλικους, οι οποίοι φέρεται να είχαν διαπληκτισμό με τον 51χρονο, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να του προκαλέσει τα θανατηφόρα τραύματα.
Στην περιοχή όπου βρέθηκε το θύμα, εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, το οποίο κατασχέθηκε από τις αρχές. Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μία λάμπα για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και ένα όργανο μέτρησης ph.
Οι γονείς των ανήλικων συνελήφθησαν επίσης για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καρδίτσας.
![]()

