Σοκ στον Άγιο Δημήτριο για τον θάνατο του αστυνομικού – Στο μικροσκόπιο το κινητό του

Σοκ στον Άγιο Δημήτριο για τον θάνατο του αστυνομικού – Στο μικροσκόπιο το κινητό του

Με την έρευνα να επικεντρώνεται στο κινητό του τηλέφωνο, συνεχίζεται η εξέταση της υπόθεσης του 37χρονου αστυνομικού που εντοπίστηκε νεκρός σε συμβατικό υπηρεσιακό όχημα στον Άγιο Δημήτριο.

Το κινητό βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί ελέγχουν τις τελευταίες κλήσεις, τα μηνύματα και τις επικοινωνίες του, αναζητώντας ένα στοιχείο που θα φωτίσει όσα προηγήθηκαν.

Πού στρέφεται η έρευνα

Οι κάμερες ασφαλείας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανασυνθέσουν βήμα προς βήμα τη διαδρομή του 37χρονου.

Από πού ξεκίνησε, πότε έφτασε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 12 ώρες μετά και, κυρίως, αν συναντήθηκε με κάποιον άλλον πριν από τον θάνατό του.

Η αδελφή του 37χρονου μίλησε στο MEGA προγράφοντας τις δραματικές στιγμές που τον αναζητούσε μαζί με τη σύντροφό του, μέχρι που ενημερώθηκε από τον διοικητή του ότι βρέθηκε νεκρός.

Όπως λέει η αδελφή του, ήταν ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος, που αγαπούσε τον αθλητισμό:

Του άρεσε η μπάλα, την αγαπούσε την μπάλα, είχε αλλάξει τόσες ομάδες, ήταν υπόδειγμα και αθλητή και στη δουλειά του, δεν έχει κανένας παράπονο.

Η σύντροφός του τον αναζητούσε επί ώρες, μέχρι που το βράδυ της Δευτέρας ήρθε το τηλεφώνημα από τον διοικητή στην αδελφή του. Ο 37χρονος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών είχε εντοπιστεί νεκρός.

Τον έπαιρνε τηλέφωνο, ούτε στο σταθερό ούτε στο κινητό. Πήρε άδεια από τη δουλειά της, πήγε στο σπίτι δεν ήταν πουθενά, πήγε στη ΓΑΔΑ δεν ήταν πουθενά, δεν τον είδε κανένας. Μετά τον ψάχναμε, το κινητό του ήταν ανοιχτό, μετά έβγαινε ο τηλεφωνητής. Μιλάγαμε με τα παιδιά, βγήκαν περιπολία όλοι και δεν ξέραμε τίποτα. Μετά με πήρε ο διοικητής το βράδυ και μου είπε ότι τον είχαν βρει, λέει η αδελφή του.

Η νεκροψία νεκροτομή, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, το μυστήριο παραμένει. Ο 37χρονος παρουσίασε πνευμονικό οίδημα, καθώς εντοπίστηκαν ενδείξεις υποξίας και πνευμονικής εμβολής. Παράλληλα, εκτιμάται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δίπλα του βρέθηκε σχεδόν άδειο μπουκάλι τζιν. Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, είναι πιθανό να οδήγησαν στον θάνατό του.

Οι Αρχές αναζητούν τις απαντήσεις στο κινητό του, στις κάμερες και στα εργαστηριακά ευρήματα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play