Η ζωγράφος Αλεξάνδρα Κρέζια, που δημιούργησε πορτρέτα της Ίριδας και της Μαλένας, δείχνει σοκαρισμένη από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα.
H Alexandra Krezia είναι χαράκτρια και ζωγράφος. Όπως αναφέρει το pelop.gr, είναι η Αθηναία καλλιτέχνις η οποία είχε δημιουργήσει τα σκίτσα της μικρής Ίριδας και της Μαλένας μετά τον θάνατό τους κατ’ εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Και ποιος δεν έχει δει αυτές τις εικόνες.
Όπως η ίδια αποκάλυψε, η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε αναζητήσει, τις είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους.
Η Αλεξάνδρα ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας μάλιστα συγκινηθεί και συγκλονιστεί από όσα της είχε πει τότε η 33χρονη Πισπιρίγκου για τις δύο κόρες της.
Όμως, πού να ήξερε τι θα συνέβαινε μήνες αργότερα.
Η καλλιτέχνης συγκλονίζει: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λέξεις» έγραψε.

Δείτε επίσης: Ουκρανία-Ζελένσκι: Ποιους αποκάλεσε μπάσταρδους!
- Απειλή από επιθέσεις: Σχέδια για υπόγειες δεξαμενές καυσίμων στο νέο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- Καταιγιστικά πλάνα: ανεμοστρόβιλος και μεσοκυκλώνας καταγράφηκαν στη Μινεσότα
- Σκληρό χτύπημα των Χούθι: στρατιωτικό κομβόι δέχθηκε θανάσιμη ενέδρα [βίντεο]
- Σάρωσε το Wheel to Live της Βίκυς Αναστασιάδου και πήρε τον Χρυσό Διόνυσο στο 49ο Φεστιβάλ Δράμας
- Ασταμάτητη η Άρσεναλ στο 4Χ4 με διπλό στη Σάντερλαντ
![]()
