Σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις στο Αγκίστρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις στο Αγκίστρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα

Στο Αγκίστρι, δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αγκιστρίου για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, έπειτα από περιστατικό απόρριψης λυμάτων σε αυλάκι που οδηγεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι συλληφθέντες είναι ένας 61χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι εντοπίστηκαν το πρωί της 2ας Ιουνίου σε εργοτάξιο του νησιού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταστήσει αντλία σε δεξαμενή αντλιοστασίου και διοχέτευαν υγρό πράσινου χρώματος σε παρακείμενο αυλάκι, το οποίο καταλήγει στη θαλάσσια περιοχή.

Η άμεση αντίδραση των αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψή τους, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί η φύση των απορριπτόμενων υγρών.

Loading

Play