Σε τι κατάσταση είναι η σύντροφός του
Στη Μύκονο θα γίνει η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού Μίλτο Ατζάμογλου ο οποίος ήταν και στενός του φίλος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε:
«Η σύζυγος του Τζώρτζη έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Από ώρα σε ώρα βγαίνει από το χειρουργείο. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του».
Η Ζήνα Κουτσελίνη συνέχισε να διαβάζει το μήνυμα του αντιδημάρχου: «Πήρε αναβολή το χειρουργείο για αύριο γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη, που έπεσε στο 28. Οι γιατροί αποφάσισαν να αναβάλουν το χειρουργείο».
Δείτε επίσης: Τροχαίο Ferrari: Συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου του – «Ανοίξαμε την πόρτα και τον βγάλαμε έξω με εγκαύματα»
- Αδιανόητο τροχαίο στη Λαμία: Αυτοκίνητο βρέθηκε κρεμασμένο στο κενό
- Κουτσούμπας: Να πλημμυρίσουν οι δρόμοι την 1η Οκτώβρη, να σταματήσει η εργασία
- Δ. Κουτσούμπας: «ΚΚΕ, ο καθοδηγητής της πάλης του λαού για τον σοσιαλισμό»
- Ο Μαρκ Ράφαλο προειδοποιεί: Πτώση μετοχών της Disney αν διακοπεί η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ
- Πρώτη απώλεια για τον ΠΑΟΚ με 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό