Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στον Πύργο για απόπειρα βιασμού ανήλικης, με τη συμμετοχή και των μητέρων τους. Δύο ανήλικοι, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, συνελήφθησαν στον Πύργο, καθώς σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Επιπλέον, οι μητέρες των δυο κατηγορούμενων συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράλειψης εποπτείας των παιδιών τους.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τους γονείς της 16χρονης, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κόρη τους επισκέφθηκε σπίτι όπου βρίσκονταν οι δύο ανήλικοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 16χρονος ακινητοποίησε την ανήλικη, ενώ ο 17χρονος προσπάθησε να προβεί σε γενετήσια πράξη χωρίς να ολοκληρώσει την ενέργεια, καθώς η 16χρονη αντέτεινε αντίσταση και διέφυγε.
Η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ οι δύο ανήλικοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
