Τα συγχαρητήρια του Ν. Καραγιαννακίδη στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο (pic)

Η συνάντησή τους έγινε σε πολύ θερμό κλίμα στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Εικοσιφινίσσης στα πλαίσια της επιστροφής ενός χειρόγραφου Ευαγγελιστάριου στο Μοναστήρι

Στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Εικοσιφινίσσης βρέθηκε χθες ο δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Καραγιαννακίδης, στην τελετή παράδοσης και παραλαβής ενός χειρόγραφου Ευαγγελιστάριου το οποίο εκλάπη απ’ τη Μονή κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

propoli

Ο κ. Καραγιαννακίδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο. Το κλίμα στη μεταξύ τους συνάντηση ήταν πολύ θερμό, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Καραγιαννακίδης συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το κορυφαίο έργο που επιτελεί στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, με σημείο αναφοράς τα Θυρανοίξια του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο σημείο Μηδέν, τον χαρακτήρισε «άνθρωπο της εποχής του, με απόλυτο σεβασμό στην Παράδοση, αλλά με το βλέμμα στο μέλλον».

Δείτε επίσης: Νίκος Καραγιαννακίδης: Καλών ειδήσεων συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη

Loading