Το παιδί που γεννήθηκε είναι καλά στην υγεία του
Άλλες τρεις έγκυες νοσηλεύονται με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται και δέκα ηλικιωμένοι από του 26 που ήταν σε γηροκομείο και νόσησαν.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας, 93 άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι έγκυες γυναίκες νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid ενώ μια εξ’ αυτών γέννησε σήμερα και το παιδί δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Η άλλη θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο ενώ όσον αφορά την τρίτη γυναίκα η κατάστασή της είναι λίγο πιο σοβαρή.
Υπενθυμίζεται ότι στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται διασωληνωμένες και δύο ακόμα γυναίκες που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Τα βρέφη και των δύο γυναικών δεν νόσησαν και είναι καλά στην υγεία τους.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Στο «βαθύ κόκκινο» τρεις νομοί (vids)
- Φωτιά στο Αγρίνιο: Επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη για κατάσβεση
- Προφυλάξεις Πολιτικής Προστασίας για υψηλές θερμοκρασίες και έντονες καιρικές συνθήκες
- Άρσεναλ: Αποκτά την τερματοφύλακα Ροντρίγκεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Ανακαλύψτε δύο καλοκαιρινά gadgets που προσφέρουν άνεση σε κάθε ταξίδι
- Σοβαρές προβλέψεις από την Παγκόσμια Τράπεζα για ανάπτυξη και πληθωρισμό
![]()
