Μέλη ΛΟΑΤΚΙ+ συλλογικοτήτων πραγματοποίουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ζακ Κωστόπουλο στο άγαλμα Βενιζέλου
Ρεπορτάζ: Ντιέγκο Σάες Παπαχρήστου
Εν όψει της συνέχισης της δίκης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου αύριο στην Αθήνα, οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο που προβλήθηκε και προβάλλεται η όλη υπόθεση από τα ΜΜΕ, αλλά και για το ότι ο καταστηματάρχης, ο μεσίτης και οι 4 αστυνομικοί που βρίσκονται στο ειδώλιο των κατηγορουμένων δεν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία αλλά για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.


Τα μέλη των συλλογικοτήτων διαμαρτύρονται επίσης για την προσπάθεια της υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην δική να αντιστρέψει τους ρόλους, όπως αναφέρουν, και να παρουσιασουν τον Ζακ Κωστόπουλο ως το κακοποιό στοιχείο και τους κατηγορουμένους ως τα θύματα. Υπενθυμίζεται πως ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε 21 Δεκεμβρίου του 2018 στην Αθήνα επί της οδού Γλάδστωνος μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε.


Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Οι διάλογοι των κατηγορούμενων για παράνομες συνταγογραφήσεις – Πάνω από 3.000 σελίδες η δικογραφία (vid)
- Λευκός Οίκος: Η δυνατότητα συνάντησης Τραμπ – Πούτιν παραμένει ανοιχτή
- Απών ο Τάσος Μπακασέτας στον αγώνα με τη Φέγενορντ λόγω τραυματισμού
- Conference League: Η Φιορεντίνα κατακτά την κορυφή
- Europa League: Νίκες για Μπράγκα και Λιόν, εντυπωσιάζει η Γκόου Αχέντ Ιγκλς
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα ως στρατηγική πύλη για το αμερικανικό LNG