Προθεσμία για απολογία το Σάββατο – Σε σοκ συγγενείς και φίλοι
Για το Σάββατο το πρωί πήρε προθεσμία ο 71 ετών άνδρας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 43χρονου γιου του με κυνηγετική καραμπίνα στο Κιλκίς, όπου και διέμεναν, ύστερα από καυγά μεταξύ τους.
Στον 71χρονο άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Για την απολογία του εξασφάλισε προθεσμία μέχρι το Σάββατο. Έως τότε παραμένει υπό κράτηση. Η οικογενειακή συμπλοκή συνέβη το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του ηλικιωμένου στο χωριό Ρύζια, στον δήμο Παιονίας. Πατέρας και γιος φαίνεται ότι είχαν συχνά προστριβές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης ουσιών.
Δείτε επίσης: Eurovision: Ποια θα είναι η ελληνική συμμετοχή (vid)
- Στημένοι αγώνες στο μπάσκετ: Στα δικαστήρια σήμερα οι έξι κατηγορούμενοι
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Διπλωματικός μαραθώνιος της Αθήνας με φόντο την Ανατολική Μεσόγειο και το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου
- Συναγερμός νότια της Κρήτης: Διασώθηκαν 84 μετανάστες σε δύο λέμβους
- Στο σκοτάδι το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης – Βλάβη σε δίκτυο υψηλής τάσης
- Συμφωνία Πούτιν για τριμερείς συνομιλίες με Ουκρανία και ΗΠΑ – Τι ελπίζει ο Ζελένσκι
![]()

