Η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Αργεντινό
Όπως έχει γίνει γνωστό ο Κουν Αγουέρο αποφάσισε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, με την ΠΑΕ Άρης να θυμάται τις δύο θρυλικές βραδιές κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε που ο Άρης την απέκλεισε από τη συνέχεια της φάσης των «32» του UEFA Europa League.
Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:
«Σήμερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ένας από τους σπουδαιότερους αντιπάλους που είχε την τύχη να αντιμετωπίσει η ομάδα μας καθώς και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει στο ποδοσφαιρικό Πάνθεον με τα επιτεύγματα του.
Σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ζωής σου».
Δείτε επίσης: Γιαννίκης: «Η βαθμολογία μετρά την τελευταία αγωνιστική»
- Η γυναικεία παρουσία στον κινηματογράφο του Παντελή Βούλγαρη: Το νέο βιβλίο του Γιάννη Γκροσδάνη
- Σουδάν: Νέα εκρήξεις κοντά στο Χαρτούμ παρά τις ανθρωπιστικές υποσχέσεις
- Καλλιακμάνης σε Παγώνη on air: «Ματίνα, πρέπει να είσαι ερωτευμένη με τον Άδωνι!»
- Δηλώσεις Χρυσοχοΐδη: Το νέο κανονιστικό πλαίσιο για την οπλοκατοχή μετά το τραγικό συμβάν στα Βορίζια
- Ινδονησία: Πληγές και αναστάτωση από την έκρηξη σε τζαμί σχολικού συγκροτήματος
![]()
