Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με βυτιοφόρο όχημα.
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 25χρονος οδηγός ΙΧ σήμερα το πρωί, στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης, κοντά στον κόμβο Καλυβών.
Το τροχαίο συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος, συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο όχημα.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες, όπου απεγκλώβισαν τον οδηγό του νεκρό.
Στο σημείο, βρέθηκε και προσωπικό της τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καραμέρος: «Η απόλυση του Γενιδούνια εγκρίθηκε από τον πρόεδρο της Hellenic Train κατόπιν αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας»
- Τέμπη: Αιτήματα της κυβέρνησης για δικαστική διαδικασία κατά Καραμανλή και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η απαξίωση ιδιοκτησιών σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
- Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου σε ΗΠΑ και Καναδά
- Γιάννης Κεφαλογιάννης: Κρίσιμη η ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού και νέων τεχνολογιών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr