Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 33χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας από τροχαίο

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 33χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας από τροχαίο

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 33χρονου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί στα Χανιά, κοντά στο Πυθάρι Ακρωτηρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 6:30 π.μ., όταν η μοτοσικλέτα του 33χρονου συγκρούστηκε με αποριμματοφόρο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο αξιωματικός υπέστη ακαριαίο θάνατο, όπως επιβεβαίωσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Χανίων έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι το θύμα ήταν ο ανθυποσμηναγός (ΜΤ) Ι. Μ., ο οποίος υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων. Το ΓΕΑ εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια του συναδέλφου, στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αξιωματικού.

Loading

Play