(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Βαρυποινίτης που λήστευε στην Αθήνα διακινούσε ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Καταδικασμένος σε βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί τελεσίδικα στην Αθήνα για συμμετοχή σε σπείρα που έκανε ληστεία ήταν ένας κακοποιός ο οποίος, όχι μόνο εξακολουθούσε να παραμένει ελεύθερος, αλλά “μετακόμισε” στην Χαλκίδα όπου ασχολήθηκε με την διακίνηση ναρκωτικών.

Εκεί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών και δύο ημερών για σύσταση συμμορίας και ληστεία, αλλά και διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που διέτασσε την σύλληψη και την κράτησή του για διακίνηση ναρκωτικών.

propoli

Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ο βαρυποινίτης οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σε βάρος του

Στην Χαλκίδα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και ένας ακόμη κακοποιός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης.

Το ένα είχε εκδοθεί από το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας για παραβίαση περιοριστικών όρων και το άλλο από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για διακεκριμένη κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί και, στη συνέχεια, να οδηγηθεί στις φυλακές.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης:

Loading