Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Είχα περάσει μια κατάθλιψη στα 27 μου

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμα-δες” με την Τζένη Θεωνά την Κυριακή (07.04.2024), όπου συζήτησε για την εμπειρία της γονιμότητας και την υποστήριξη που λαμβάνει μέσα από την ψυχοθεραπεία.

«Επειδή ήταν πίσω στα λεπτοκινητικά του κάναμε εργοθεραπεία, τον βοήθησε πολύ στο “έχω δουλειά στο σπίτι”. Στην αρχή κουνιόταν και φέτος τα κάνει τρομερά, είναι εξοικειωμένος με το κάνω δουλειά στο σπίτι. Δεν πηγαίνουμε με το ένστικτό μας.

propoli

Είμαι εξοικειωμένος με την ψυχοθεραπεία γιατί είχα περάσει μια κατάθλιψη στα 27 μου» τόνισε αρχικά ο γνωστός πρωταγωνιστής.

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άρχισα να επαναλαμβάνω συμπεριφορά των δικών μου γονιών χωρίς να το καταλάβω. Και είπα ότι πρέπει να δουλέψω. Ξεκίνησα να το εντοπίσω από μία συνέχεια με την επικοινωνία μου με τον Ορφέα».

«Δεν καταλάβαινα γιατί το ένιωθε σαν μάλωμα. Πήρα μια δεύτερη μεγάλη δόση ψυχοθεραπείας. Αρχίζεις να τα παρατηρείς καλύτερα και όσο μεγαλώνει, τα συζητάω μαζί του.

Του λέω πράγματα ότι γίνομαι γιατί έτσι έμαθα. Και μου λέει “αν το κάνεις σε μένα, θα το κάνω και εγώ στο παιδί μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Τσίκινης: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δέχεται πιέσεις να επανέλθει στο θέατρο ή σε σειρά και το σκέφτεται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading