Το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα
Δύο ήταν εν τέλει τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έγινε χθες τα ξημερώματα έξω από τη Βέροια με θύμα μια 49χρονη που ήταν πεζή.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 38χρονος οδηγός του εγκατέλειψε το σημείο της παράσυρσης, αλλά συνελήφθη αργότερα, κατόπιν αναζητήσεων.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι η γυναίκα παρασύρθηκε από δύο οχήματα με αποτέλεσμα να της δημιουργηθούν τραύματα τα οποία της στοίχισαν τη ζωή. Το συμβάν έγινε στο 1ο χιλιόμετρο Βέροιας – Σκύδρας χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες έγινε το δυστύχημα.
Εκτός από τον 38χρονο είχε συλληφθεί ο 44χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος. Τόσο ο 38χρονος όσο και ο 44χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Δείτε επίσης: Γιαννούλης: «Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ψέματα και επικοινωνιακά παιχνίδια» (vid)
- Σοκ στην Υεμένη: πάνω από 300 νεκροί από έφοδο των Χούθι
- Περπάτημα: 5 απλά tips για να γίνει πιο αποτελεσματικό
- Συναγερμός για πυρκαγιές: πολύ υψηλός κίνδυνος σε Αττική και πολλές ακόμη περιοχές
- Σοκ στο Μαϊάμι: εμπορευματικό αεροσκάφος της Amazon βγήκε από τον διάδρομο και άφησε 5 νεκρούς
- Σάρωσε η AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ, σε πίεση ο Φρίντριχ Μερτς
![]()
