Έξαλλη η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας – Απαντά σε χρήστη των social media που χαρακτήρισε “ευχάριστο” το πρόβλημα υγείας του πατέρας της.
Η Ιωάννα Χαρδαλιά, κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, απάντησε σε σχόλιο χρήστη του διαδικτύου που φαίνεται πως χάρηκε με την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά.
Η ίδια δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει όσα γράφουν χρήστες των social media.
Η ανάρτησή της
«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Δείτε επίσης: Κορονοϊός – Eλλάδα: 4.206 νέα κρούσματα σήμερα Τρίτη – 16 νεκροί και 258 διασωληνωμένοι
- Εκτοξεύεται ο λογαριασμός του πολέμου: 2,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα σύμφωνα με την Κομισιόν
- Στο μικροσκόπιο ο αφοπλισμός της Χαμάς: Τι προβλέπει η συμφωνία για τη Γάζα
- Ένοπλες Δυνάμεις: Επίδομα διοίκησης έως 500 ευρώ τον μήνα για περίπου 2.000 στελέχη
- Πυρκαγιά στο Πλωμάρι: στα 614 στρέμματα η καμένη έκταση, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
- Μαρινάκης: Η ΝΔ, η οικογένεια, το νερό και η ακρίβεια στο επίκεντρο της συνέντευξής του
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
