Γλυφάδα: Το φεστιβάλ ξεκινά με αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο

Γλυφάδα: Το φεστιβάλ ξεκινά με αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Γλυφάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το φεστιβάλ της, που ξεκινά αύριο με μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο, από τον Βασίλη Λέκκα. Ο θεσμός που καθιέρωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές με δωρεάν είσοδο στις εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι το Φθινόπωρο.

Αντί εισιτηρίου, ο δήμος Γλυφάδας ζητά τη βοήθεια των πολιτών για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, προκειμένου να υποστηριχθούν οι οικονομικά αδύναμοι κάτοικοι της περιοχής.

Το πρώτο μέρος του φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου, ενώ το δεύτερο θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, με μια ιδιαίτερη έκπληξη: τη ζωντανή μετάδοση του τελικού του Μουντιάλ στις 19 Ιουλίου.

Παράλληλα, το Παιδικό Φεστιβάλ Γλυφάδας συνεχίζεται με δραστηριότητες όπως το Karaoke στην παιδική χαρά της Αγίας Τριάδας. Επίσης, την Κυριακή 26 Ιουλίου, το Kids Festival θα φιλοξενήσει την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη.

Φέτος, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί και το Συμπόσιο Γλυπτικής, δίπλα στον χώρο των εκδηλώσεων, έως τις 20 Ιουλίου. Μετά τις παραστάσεις, θα υπάρχουν λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας για δωρεάν μεταφορά των θεατών στις γειτονιές τους.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Ο Ιούλιος στη Γλυφάδα είναι μήνας Φεστιβάλ» και προσκάλεσε όλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν αγαπημένους καλλιτέχνες και μοναδικές παραστάσεις. «Η μαγεία της τέχνης είναι και φέτος εδώ»

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 8:30 μ.μ. (8:00 μ.μ. για το παιδικό θέατρο) και η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες λεπτομέρειες στο glyfada.gr/festival.

Loading

Play