Στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης, η σορός της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας εκτίθεται σε λαϊκό προσκήνυμα, καθώς ο κόσμος συρρέει για να αποτίσει φόρο τιμής στην καλλιτέχνιδα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. Η εξόδιος λειτουργία είναι προγραμματισμένη για τις 14.00.
Λίγο πριν από τις 08.00, η σορός έφθασε στο παρεκκλήσι συνοδευόμενη από την οικογένειά της, με πλήθος κόσμου να περιμένει στην είσοδο.
Από νωρίς, πολλοί άνθρωποι κατέφθασαν για να αποχαιρετήσουν τη μεγάλη καλλιτέχνιδα, η οποία με τα τραγούδια της συντρόφευσε τις ζωές τους για πολλές δεκαετίες. Πολλοί άφηναν λουλούδια και μοιράζονταν αναμνήσεις για τη ζωή και την αξιοσημείωτη καριέρα της.
Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της, δύο σημαντικοί ομότεχνοί της, η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας, θα εκφωνήσουν επικήδειους λόγους, τιμώντας τη ζωή και την πορεία της, αν και η Μαρινέλλα δεν επιθυμούσε επικήδειους λόγους.
![]()

