Μητσοτάκης: Στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός για την υπογραφή της σύμβασης για τον ΒΟΑΚ

Μητσοτάκης: Στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός για την υπογραφή της σύμβασης για τον ΒΟΑΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα νωρίτερα, η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προχώρησε σε επιτόπια αυτοψία στα εργοτάξια του ΒΟΑΚ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη, όπου πρόκειται να απευθύνει ομιλία κατά τη διάρκεια της τελετής για την Υπογραφή της σύμβασης Κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), που αφορά στο τμήμα Ηράκλειο – Χανιά. Η εκδήλωση φιλοξενείται στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

(ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/EUROKINISSI)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα νωρίτερα, η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προχώρησε σε επιτόπια αυτοψία στα εργοτάξια του ΒΟΑΚ. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Νίκο Ταχιάο και τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Αναγνώπουλο, επισκέφθηκαν διαδοχικά τρεις περιοχές όπου εκτελούνται έργα και έλαβαν ενημέρωση από τους αναδόχους σχετικά με την πορεία των εργασιών.

Loading

Play