Ο Φλωρίδης έκανε τη “δουλειά” του
Συζήτηση στην Ολομέλεια των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με την Νέα Αριστερά, για την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, σχετικά με την απόδοση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών για τους πρώην υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη, για την λειτουργία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Φλωρίδης έκανε τη “δουλειά” του

Στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης δεν υπερασπίστηκε ούτε τον εαυτό του ούτε την κυβέρνηση.

Αντί να απαντήσει επί της ουσίας, κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι με την αλληλεγγύη της προς την Παλαιστίνη «υπηρετεί τα σχέδια της Τουρκίας» (!).

Όσο οι υπόλοιποι μιλούσαν για διαφθορά, ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και πολιτικές ευθύνες, εκείνος μοίραζε εθνικοπατριωτικά πυροτεχνήματα. Το αποτέλεσμα;

Τα κανάλια παίζουν τις δηλώσεις Φλωρίδη. Όχι τις ερωτήσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αποστολή: να αλλάξει η ατζέντα.

Αποστολή εξετελέσθη.

Loading

Play