Πολάκης κατά Τσίπρα: «Έχει σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ»
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πολάκης κατά Τσίπρα: «Έχει σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ» από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιλέξει διαφορετική πολιτική πορεία, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. «Αποφάσισε ότι “δεν μπορώ πια με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχω διαλέξει μια άλλη πολιτική λογική και τακτική, κάνω το rebranding μου και στήνω ένα καινούριο κόμμα και μηχανισμό”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως, κατά την άποψή του, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που στρέφεται απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, αλλά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που επιλέγει μια πορεία η οποία, όπως είπε, προϋποθέτει την πολιτική αποδυνάμωση του κόμματος.

«Δεν πάμε εμείς απέναντι στον Τσίπρα. Ο Τσίπρας στήνει κάτι το οποίο προϋποθέτει ότι πρέπει να διαλυθούμε. Μη δουλευόμαστε, να τα λέμε καθαρά. Αν η ΕΛ.Α.Σ. στις επόμενες εκλογές λάβει 17%, 18% ή 20% και ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ, αναδεικνύεται ως ο πόλος απέναντι στον Μητσοτάκη. Για να γίνει αυτό, πρέπει εμείς εδώ να πάρουμε 1%, 0,5%», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Loading

Play