Στη Χαλκιδική η Μαρία Καρυστιανού – Σειρά επαφών στον Πολύγυρο
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Στη Χαλκιδική η Μαρία Καρυστιανού – Σειρά επαφών στον Πολύγυρο

Η Μαρία Καρυστιανού θα πραγματοποιήσει την Κυριακή σειρά επαφών με φορείς, εργαζομένους και πολίτες στη Χαλκιδική.

Σειρά επαφών με φορείς, εργαζομένους και πολίτες του Πολυγύρου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η Μαρία Καρυστιανού, στο πλαίσιο της περιοδείας του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» στη Χαλκιδική.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στις 11:00, με συνάντηση με φορείς και μέλη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου.

Στις 15:00, η κ. Καρυστιανού θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου θα έχει επαφές στο πλαίσιο της περιοδείας της, ενώ το πρόγραμμά της θα ολοκληρωθεί στις 17:00 με επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου.

Loading

Play