Ελληνικό: Μπήκαν οι μπουλντόζες – Παρασκευή τα εγκαίνια (pics)
EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Ελληνικό: Μπήκαν οι μπουλντόζες – Παρασκευή τα εγκαίνια (pics)

Μετά από χρόνια εξαγγελιών, σήμερα (1/7) στις 8.30 το πρωί μπήκαν τελικά οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να εγκαινιαστεί το νέο επενδυτικό σχέδιο με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Να σημειωθεί οι κατεδαφίσεις ξεκίνησαν σε ένα σύμπλεγμα πέντε κτιρίων που βρίσκονται πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην διεθνή αερολιμένα Αθηνών τα οποία χρησιμοποιούσε η παλιά κρατική Ολυμπιακή Αεροπορία.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Στο σύνολό τους τα κτίρια είναι 93 και αποτελούν εγκαταστάσεις τις οποίες στεγαζόταν το Αμερικανικό Κολέγιο Θηλέων έως το 1965 καθώς επίσης και η αμερικανική βάση κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Στη νέα επένδυση περιλαμβάνονται οικιστικές αναπτύξεις, ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικές δραστηριότητες, χώροι οικογενειακής απασχόλησης – διασκέδασης, μουσεία, κέντρα πολιτισμού, κέντρα υγείας και ευεξίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι αναψυχής, πρότυπο επιχειρηματικό πάρκο εκπαίδευσης, έρευνας και επιχειρηματικότητας, διαμόρφωση της ήδη υπάρχουσας μαρίνας και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Επίσης το πλάνο προβλέπει την κατασκευή καζίνο και κάποιων ουρανοξυστών που θα διατεθούν σε εταιρείες προκειμένου να στεγάσουν τα γραφεία τους.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έναρξη ελληνικού τουρισμού: 230 πτήσεις υποδέχεται η Ελλάδα

Loading

Play