Αίγιο: Αθωότητα δηλώνει ο 65χρονος Ιταλός από τη φυλακή

Αίγιο: Αθωότητα δηλώνει ο 65χρονος Ιταλός από τη φυλακή

Ο 65χρονος Ιταλός, ο οποίος συνελήφθη για το διπλό φονικό στο Αίγιο με θύματα την 54χρονη σύντροφό του και τον 26χρονο γιο της, δηλώνει αθώος.

«Είμαι αθώος. Δεν μπορώ να πενθήσω. Θέλω να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή», δήλωσε μέσα από τη φυλακή σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η Μαρία, βρισκόμενη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πυροβόλησε τον Ολύμπιο και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Ο αδελφός του κατηγορούμενου τόνισε ότι εξακολουθεί να αγαπά τη Μαρία και ότι κλαίει καθημερινά για τον Ολύμπιο. «Αγαπούσε τον Ολύμπιο, ήταν καλό παιδί», ανέφερε.

«Ο Ολύμπιος ήταν όμορφος τύπος, τόσο καλό άτομο. Ο αδελφός μου ποτέ δεν σκότωσε ούτε ένα έντομο. Να πάρει όπλο και να σκοτώσει κάποιον; Είναι αδύνατον», σημείωσε.

«Αν πίστευα ότι ο αδελφός μου σκότωσε τη Μαρία και τον Ολύμπιο, θα σας έλεγα ότι πρέπει να μείνει στη φυλακή για πολλές ζωές», πρόσθεσε.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play