Η ERGO Ασφαλιστική θα στηρίξει τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην προώθηση της ευεξίας, της σωματικής δραστηριότητας και της συλλογικής προσπάθειας, η ERGO έδωσε το «παρών» και στο Ladies Run, στηρίζοντας για 13η συνεχή χρονιά τον θεσμό που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στις γυναίκες δρομείς.
Ως Insurance Partner της διοργάνωσης, η ERGO παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην υποστήριξη δράσεων που αναδεικνύουν τη δύναμη της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της γυναικείας ενδυνάμωσης.
Η ERGO παρείχε ασφαλιστική κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης για τις δρομείς και τους εθελοντές, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας. Παράλληλα, φρόντισε για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των αθλητριών και την παροχή της τσάντας του αγώνα, η οποία περιλάμβανε χρηστικά είδη και ενημερωτικό υλικό για τη διοργάνωση.
Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης βρέθηκαν οι εθελοντές, των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστική για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, η ERGO τους προσέφερε ένα kit με t-shirt, καπέλο και αντιανεμικό για την ημέρα εκείνη, καθώς και ένα wristband με το μήνυμα Strength, Safety, Purpose, μια συμβολική υπενθύμιση της αξίας της προσφοράς και της ενότητας που χαρακτηρίζει το Ladies Run.
Η διευθύντρια Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας δήλωσε κατά τη διάρκεια της τιμητικής βράβευσης των team leaders των εθελοντών: «Ο εθελοντισμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς και είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσων επιθυμούν και προσφέρουν από καρδιάς».
* Η φωτογραφία παραχωρήθηκε από την ERGO
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
