Με θλίψη αποχαιρετά η τοπική κοινωνία τον Παναγιώτη Αραμπατζή, ο οποίος απεβίωσε το μεσημέρι της Κυριακής, 15 Μαρτίου, στην εντατική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Ο 93χρονος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την δωρεά του, μαζί με τη σύζυγό του Σωτηρία, ύψους 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο το 2023.
Η δωρεά αυτή αποτέλεσε μια σημαντική πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης προς το τοπικό νοσοκομείο, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής. Οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά του ζευγαριού, η οποία θα έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στην υγειονομική περίθαλψη της περιοχής.
Ο Παναγιώτης Αραμπατζής ήταν γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία και την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά. Η απώλειά του αφήνει ένα κενό στην τοπική κοινωνία, η οποία τον θυμάται με σεβασμό και εκτίμηση.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειας. Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετήσουν με αγάπη και σεβασμό, τιμώντας τη μνήμη του και την προσφορά του στην κοινωνία.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

