Πριν από τρία χρόνια η 41χρονη Τζούλι Αν Γκέντερ είχε γεννήσει και το πρώτο της παιδί κάνοντας την ίδια διαδρομή με το ίδιο μεταφορικό μέσο
Μια βουλευτής στη Νέα Ζηλανδία πήγε σήμερα με το ποδήλατο στο μαιευτήριο όταν την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε μια ώρα αργότερα!
«Πράγματι δεν σκόπευα να πάω με το ποδήλατο έχοντας μπει σε διαδικασία τοκετού, αλλά τελικά έτσι έγινε», δήλωσε μετά τη γέννα στη σελίδα της στο Facebook η Τζούλι Αν Γκέντερ.
Δεν ήταν καν το πρώτο «ρόντεο» της εκπροσώπου των Πρασίνων για θέματα Μεταφορών, αφού το είχε ξανακάνει πριν από τρία χρόνια όταν ήταν υπουργός Μεταφορών και Γυναικείων Θεμάτων και είχε πάει με το ποδήλατο στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι.
Η 41χρονη πολιτικός, είναι γνωστή υπέρμαχος της ποδηλασίας.
Όπως είπε η ίδια, οι συσπάσεις της «δεν ήταν τόσο συχνές» όταν αποφάσισαν μαζί με τον σύζυγό της να πάνε στο μαιευτήριο με το ποδήλατο.
Η πρώτη εν ενεργεία βουλευτής που έγινε μητέρα στη Νέα Ζηλανδία ήταν το 1970, ενώ το 1983 μια άλλη βουλευτής έγινε η πρώτη που θήλασε μέσα στην αίθουσα της βουλής.
Τον Ιούνιο του 2018 η Τζασίντα Άρντερν έγινε η δεύτερη εν ενεργεία πρωθυπουργός χώρας που απέκτησε παιδί.
Δείτε επίσης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Χριστοδουλίδης
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
![]()

