Πριν από λίγες ώρες οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νέα κυβέρνηση – Διαδήλωση εναντίον του καθεστώτος των Ταλιμπάν έγινε στην πόλη Χεράτ.
Γιατρός από το Αφγανιστάν μιλά στο Γαλλικό Πρακτορείο και ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του μεταφέρει τις σκληρές εικόνες από το σημείο τις διαδήλωσης.
Ο ίδιος αναφέρει ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από σφαίρες σήμερα, σε διαδήλωση εναντίον του καθεστώτος των Ταλιμπάν στην πόλη Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν οργανωθεί πολλές διαδηλώσεις, κυρίως στην Καμπούλ, τη Χεράτ και τη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, εναντίον της βίαιης καταστολής από τους Ταλιμπάν στην επαρχία Πανσίρ αλλά και τις παρεμβάσεις του Πακιστάν στις εσωτερικές υποθέσεις του Αφγανιστάν.



Κυβέρνηση προσωρινού χαρακτήρα ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης οι Ταλιμπάν. Καταζητούμενος του FBI ο νέος υπουργός εσωτερικών του Αφγανιστάν.
Δείτε επίσης: Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν νέα κυβέρνηση
- ΚΥΣΕΑ: Εγκρίνεται η «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Εξοπλιστικό «μαμούθ» 4,3 δισ. ευρώ για τη νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
- Τραγικό περιστατικό στη Λάρισα: 69χρονη αγρότισσα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο τρακτέρ της
- Κώστας Τσουκαλάς: Σφοδρή κριτική στον Γιώργο Φλωρίδη για τη δικαιοσύνη και τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών
- Στενότερη συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού
- Δωρεά 10 SUV στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
