Εξιτήριο από την κλινική που νοσηλεύεται αναμένεται να πάρει ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος αντιμετώπισε μια μόλυνση που όμως δεν συνδέεται με τον κορονοϊό.
Ο κ. Κλίντον θα «παραμείνει στο νοσοκομείο τη νύχτα για να συνεχίσουν να του χορηγούνται ενδοφλέβια αντιβιοτικά προτού λάβει εξιτήριο, το οποίο προβλέπεται να του δοθεί αύριο» (σήμερα Κυριακή), διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού άλλοτε αρχηγού του κράτους, ο Άνχελ Ουρένια.
Ο Ουρένια πρόσθεσε ότι «πέρασε χρόνο με την οικογένεια, ήρθε σε επαφή με φίλους, παρακολούθησε αγώνες πανεπιστημιακών ομάδων αμερικανικού ποδοσφαίρου».
Η σηψαιμία, ακραία αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, πλήττει 1,7 εκατ. ανθρώπους κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και στοιχίζει τη ζωή σε κάπου 270.000 εξ αυτών.
Δείτε επίσης: Αυστραλία: Η Μελβούρνη χαλαρώνει τα λοκντάουν
- Στα ύψη η ένταση: το Ιράν απειλεί με πιο εντατικά αντίποινα κατά των ΗΠΑ
- Τραμπ: Ανάρτησε γράφημα για τη νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ
- Αιχμηρό μήνυμα Ταγιάνι για την AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ: «Κάκιστη είδηση»
- AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ: Σφοδρές αντιδράσεις από Τουσκ, Αντάντ και ακροδεξιούς συμμάχους
- Τραβάει τα βλέμματα: Χαλούμι με ψητά λαχανικά και βασιλικό σε ένα ταψί
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
