Ο Γάλλος ηθοποιός είχε και δύο συνεργούς οι οποίοι επίσης καταδικάστηκαν
Σε κάθειρξη 16 ετών έχει καταδικαστεί ο Γάλλος ηθοποιός Σαΐντ Μπογκοτά μετά από απαγωγή, βασανισμό και απόπειρα δολοφονίας ενός 17χρονου λόγω…ερωτικής αντιζηλίας.
Ο ηθοποιός είχε και δύο συνεργούς οι οποίοι καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 10 και 13 ετών, ενώ στην υπόθεση είχε εμπλακεί και ένας ανήλικος ο οποίος όμως απαλλάχθηκε. Ο Μπογκοτά, βασάνιζε έναν μηχανικό, ο οποίος ήταν ο σύντροφος της πρώην φίλης του.
Τον απήγαγε τον Δεκέμβριο πριν από τρία χρόνια, και τον πήγε στο υπόγειο του κτιρίου όπου κατοικούσε. Με τη βοήθεια των δύο συνεργών του, επέβαλλε στο θύμα να πιει οξύ και του έριξε και δακρυγόνα.
Στη συνέχεια, ενώ μια γειτόνισσα άκουσε τον θόρυβο και ανησύχησε τον μετέφεραν σε ένα χωράφι και εκεί συνεχίστηκαν τα βασανιστήρια. Το θύμα δέχτηκε μέχρι και πυροβολισμούς στο κεφάλι με όπλο με πλαστικά σφαιρίδια, με τον ηθοποιό να παραδέχεται ότι τον χτύπησε με κοτσαδώρο.
Αφού τον έλουσαν με βενζίνη και προσπάθησαν να τον κάψουν, ο νεαρός είπε ότι άκουσε τον ηθοποιό να λέει: «Τώρα που είδε το κεφάλι μου, πρέπει να τον τελειώσουμε».
Πριν από μια βδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη, δήλωσε ότι ήθελε να σκοτώσει τον νεαρό, ωστόσο την Παρασκευή αναίρεσε τα λόγια του.
Δείτε επίσης: Ντενί Βιλνέβ: «αποκοπή και επικόλληση οι ταινίες της Marvel»
- CHI Greece 2025: Ανθρώπινη προσέγγιση στην τεχνητή νοημοσύνη και ηθικές προκλήσεις
- Νέα ρύθμιση χρεών από το οικονομικό επιτελείο
- Γιώργος Σταυρόπουλος: Ο θάνατός του προήλθε από λοίμωξη – Αποκαλύψεις της Πέπης Τσεσμελή
- Δανία: Κλειστό μέχρι νεωτέρας το αεροδρόμιο του Άαλμποργκ λόγω μη επανδρωμένων αεροσκαφών
- Αισιοδοξία από τις ΗΠΑ για το σχέδιο 21 σημείων που προτείνεται για τη Γάζα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr