Ιταλίδα νοσηλεύτρια, η οποία εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τρεβίζο, παύθηκε τον καθηκόντων της, θα περάσει από πειθαρχικό και η δράση της είναι αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας
Σύμφωνα με τον Τύπο, φέρεται να έκανε ότι εμβολίαζε κατά του κορονοϊού φίλους και συγγενείς της που ήταν, όμως, αντιεμβολιαστές. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, πετούσε το σκεύασμα μέσα σε μπαμπάκι.
Όπως διέρρευσε, μάρτυρες πρόσεξαν ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια επέλεγε πάντα την πιο απομονωμένη θέση του εμβολιαστικού κέντρου, ώστε οι συνάδελφοί της να μην μπορούν να βλέπουν από κοντά τι έκανε.
Οι αντιεμβολιαστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν εμβολιάστηκαν, υπολογίζεται ότι μπορεί να μην υπερβαίνουν τους 20. Στο μεταξύ, όμως, είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν «πράσινο πάσο εμβολιασμένου».
Η φερόμενη ως άκρως επικίνδυνη νοσοκόμα δεν είχε εκφραστεί ποτέ κατά των εμβολίων και η ίδια είχε υποβληθεί, χωρίς κανένα πρόβλημα σε εμβολιασμό κατά της covid–19.
Δείτε επίσης: Δευτέρα 6/9: Tα σημεία δωρεάν ελέγχου Covid-19
- Νίκη για τη Σαμπντόρια στα χαρτιά: 3-0 επί της Σαλερνιτάνα και παραμονή στη Serie B
- Η Ελλάδα υπογραμμίζει την υποστήριξή της στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Σερβίας
- Αναβολή των εκδηλώσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας λόγω ασφαλείας για την Ημέρα Ανεξαρτησίας
- Διακυβεύσεις και προθεσμίες στον ΠΑΟΚ: Το μέλλον του Μεϊτέ και η πρόταση στον Τάισον
- Σοβαρά ερωτήματα για τις απειλές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και η σχέση της με τον δικαστικό Δημήτρη Σκουτέρη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr