Καθηγήτρια κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με μαθητή της

Η 33χρονη Heather Hare ομολόγησε τις πράξεις προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή μπορεί να μείνει μια καθηγήτρια λυκείου από το Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή έκανε σεξ με μαθητή της για 30 φορές.

propoli

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, προέκυψε ότι η 33χρονη Heather Hare είχε σεξουαλική επαφή με έναν τελειόφοιτο μαθητή στο λύκειο Bryant στο Άρκανσο.

Η Hare, η οποία δίδασκε Οικιακή Οικονομία στο σχολείο, ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τον μαθητή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022. Οι εισαγγελείς της πρότειναν να παραδεχτεί τις πράξεις της για να πέσει… στα μαλακά. Η ίδια και ο μαθητής έκαναν σεξ πολλές φορές στο σπίτι της, στο αυτοκίνητό της, στην τάξη της και σε χώρους στάθμευσης του σχολείου.

Από την πρώτη μέρα του σχολείου, η καθηγήτρια συναντήθηκε με τον μαθητή και άρχισαν να καταλήγουν σε προσωπικές συζητήσεις. Στη συνέχεια, του παραχώρησε τον αριθμό τηλεφώνου της και του εξέφρασε την επιθυμία της για σεξ μαζί του.

Ο διευθυντής του σχολείου κατηγόρησε τη Hare για τις πράξεις της λέγοντας πως εκμεταλλεύτηκε ένα ευάλωτο παιδί: «Αυτή η πρώην καθηγήτρια εκμεταλλεύτηκε τη θέση εμπιστοσύνης της και το πόσο ευάλωτος ήταν ο μαθητής, χρησιμοποιώντας το ρόλο της για να δελεάσει και να παρασύρει το παιδί σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε από την πολιτεία να καταδικάζει όποιον κακοποιεί σεξουαλικά τους μαθητές του».

Δείτε επίσης: Η ομιλία του Μπάιντεν για την άμβλωση διακόπηκε από φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές

Loading