Λονδίνο: Εστιατόριο τυλίχτηκε στις φλόγες (vid)

Τυλίχτηκε στις φλόγες εστιατόριο με λατινοαμερικανική κουζίνα από άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, στο Mayfair του Λονδίνου, στο οποίο γινόταν Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Τα εύφλεκτα υλικά άναψαν και η ατμόσφαιρα έγινε εφιαλτική. Στο κατάστημα υπήρχαν εκείνη την ώρα περίπου τριακόσια άτομα τα οποία έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο, που είχε κατακλιστεί από τις φλόγες.

propoli

Περισσότεροι από 24 πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά στο εστιατόριο.

«Πυρκαγιά στο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair με τους θαμώνες να τρέχουν να σωθούν. Υπήρχαν περίπου 300 άτομα στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό που εκκένωσε εγκαίρως τον χώρο και απέτρεψε μια σοβαρή καταστροφή», έγραψε στο Twitter o Martin Murray, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Η Πυροσβεστική του Λονδίνου ανέφερε για το συμβάν: «Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέσα στο κτίριο ήταν αναμμένα και είχαν σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες. Περίπου 300 άτομα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό του χώρου και τα πληρώματα πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο ακίνητο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν βρισκόταν μέσα. Ένας άνδρας και μια γυναίκα έλαβαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες».

Δείτε επίσης: Εφιάλτης σε λούνα παρκ στο Λονδίνο: Κόπηκε ο ιμάντας από ιπτάμενη μπάλα – Δείτε βίντεο

Loading